Betonboren

Het boren in beton, asfalt en andere gesteente is hoogst specialistisch werk en vereist kennis, ervaring en kwalitatief apparatuur van een professioneel betonboorbedrijf.

Dagelijks boren wij met uiterste precisie ventilatiegaten, mangaten  spots en doorvoeringen . Hiervoor gebruiken wij diamantboren met diameters van 10mm tot wel 650mm. Ook boren wij gaten van grotere diameters op aanvraag.

BEKIJK BETONBOOR PROJECTEN
BEKIJK BETONBOOR PROJECTEN
VRAAG EEN OFFERTE AAN
VRAAG EEN OFFERTE AAN
image00002-min
Allernieuwste apparatuur
Wij maken altijd gebruik over de allernieuwste apparatuur voor boren, zagen en frezen in beton, steen en asfalt.
Al 23 jaar ervaring
Met al 23 jaar ervaring beschikken wij over de nodige expertise. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren professionals.
Boren, zagen & sleuven
Wij beschikken over de nodige kennis, ervaring en apparatuur voor het boren, zagen en frezen in beton, asfalt en steen.
VCA gecertificeerd
Wij voldoen aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en milieu.

Betonboor projecten

image00003-min
image00013-min
image00004-min
image00008-min
image00002-min
image00015-min
image00010-min

Sleuvenzaagbedrijf Arentsen als gespecialiseerd betonboorbedrijf

Betonboren is vakwerk dat u het beste overlaat aan een professional. Staat u als aannemer in de bouw voor een opdracht waar u een betonboorbedrijf bij nodig heeft? Dan is Sleuvenzaagbedrijf Arentsen u graag van dienst. Betonboringen zijn voor allerlei situaties nodig. Bijvoorbeeld als er met uiterste precisie een ventilatiekanaal nodig is. Of betongaten voor een verankering, doorvoering, riolering of een mangat.

Betonboring met diamantboor voor kleine en grote gaten

Er is voor betonboren niet alleen vakmanschap vereist, maar ook specialistische apparatuur. Wij maken onder meer gebruik van diamantboren met uiteenlopende diameters. Deze variëren van 10 mm tot 650 mm. Op aanvraag is het mogelijk om grotere gaten in beton of hard gesteente te laten boren. Overigens voeren wij de boringen ook uit in andere soorten gesteente of in asfalt.

Sleuvenzaagbedrijf Arentsen is het betonboorbedrijf dat u als aannemer in de bouw op weg helpt met betonboren. Als u een specialist nodig heeft om gaten in beton te boren, zijn wij het aangewezen betonboorbedrijf. U schakelt ons in voor betonboren, zodat u daarna weer verder kan met uw bouwproject. Wij gebruiken voor betonboringen de nieuwste gereedschappen en houden rekening met de veiligheidsvereisten. Zo beschikken wij onder meer over het VCA certificaat. Onze medewerker beoordeelt de situatie en bepaalt welke betonboor er nodig is om de klus te klaren. Er vindt een nauwkeurige uitvoering van de opdracht plaats met de diamantboor die door beton glijdt als een mes door boter.

Waarom Sleuvenzaagbedrijf Arentsen?

Betonboring is een van de specialiteiten van Sleuvenzaagbedrijf Arentsen. Wij zijn al sinds 1996 actief in de bouw en zijn daarin een bekend gezicht. Bovendien hanteren wij transparante prijzen en leveren wij professioneel vakwerk af. U heeft als aannemer in de bouw voor betonboren een betrouwbaar boorbedrijf nodig. Sleuvenzaagbedrijf Arentsen is wat dat betreft graag uw betrouwbare partner die bovendien professionaliteit en kwaliteit garandeert.

Veelgestelde vragen

In welke regio's zijn jullie werkzaam?

Sleuvenzaagbedrijf Arentsen is operatief in heel Nederland. Grotendeels van onze portfolio vindt plaats in de regio Gelderland. Betonboringen hebben wij onder meer al uitgevoerd in plaatsen als Gelderland, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Achterhoek, Zutphen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Hebben jullie een prijslijst voor betonboren?

Kosten voor het betonboren in steen en beton met diamant baseren wij op basis van het project. Onze kosten zijn gebaseerd op arbeidsloon en boringen per centimeter.

Betonboren voor welke werkzaamheden?

Betonboringen voeren wij veelal uit voor het aanleggen van een afzuigkap, open haard of ventilatiesysteem. Of betongaten voor een verankering, doorvoering, riolering of een mangat.

Meer over betonboren
Lees meer
Betonboren
Betonboringen werkzaamheden
Bekijk het project
Betonboren
Ventilatiegaten boren
Bekijk het project
Betonboren
Project Doetinchem
Dé specialist in het boren, sleuven en zagen in verschillende steensoorten!
We maken gebruik van de allernieuwste technieken.
Neem contact op
Neem contact op